Noutăți

Încălzește-ți casa eficient, protejează-ți viitorul! - campanie de comunicare privind consumul energetic eficient

Campania de comunicare „Încălzește-ți casa eficient, protejează-ți viitorul!” este o inițiativă menită să încurajeze utilizarea eficientă a resurselor energetice și să contribuie la un viitor mai sustenabil. Acțiunea face parte din Proiectul finanțat de BERD, intitulat „Sistemul de termoficare din Bălți: Promovarea egalității de șanse, a practicilor de consum eficiente energetic și a participării femeilor în politica climatică”, implementat de compania de consultanță internațională AETS, în parteneriat cu CET-Nord și Primăria municipiului Bălți.

Este esențial să facem alegeri energetice responsabile. Prin încălzirea pe orizontală, locuitorii din Bălți pot beneficia de un confort sporit și de economii substanțiale la costurile de energie, contribuind totodată la protecția mediului.

Vă invităm să vizionați video-ul dedicat campaniei pentru a afla mai multe despre acțiunile privind modernizarea sistemului de încălzire și despre beneficiile acestei tranziții către un consum energetic mai eficient.