CET-Nord SA

Publicații

DIN PRIMA SURSĂ: INTERVIU CU IGOR SAVIN, DIRECTOR TEHNIC AL „CET-Nord” SA

1. Dacă ar fi să Vă autocaracterizați prin cinci cuvinte, care ar fi acestea?

Pe o persoană în funcție de conducere trebuie să o caracterizeze faptele, iar aprecierile trebuie să vină din partea colegilor, subalternilor și a conducerii. Un lucru pot spune, tot timpul am căutat să fiu corect în raport cu toți cei cu care am colaborat.

1. „CET-Nord” SA trece printr-un proces de modernizare și eficientizare. Ce presupune acest proces și care vor fi avantajele lui pentru întreprindere și locuitorii din Bălți?

Fără modernizare nu este viitor, nu vom putea concura în condițiile economiei de piață dacă nu vom eficientiza activitatea, nu vom crește randamentul și calitatea în procesul de producere pentru a furniza un serviciu concurabil pe piață.

MOTIVAȚIE ȘI MULTĂ MUNCĂ: istoria de succes a tânărului angajat

Visa să facă înconjurul lumii, dar s-a oprit la ”CET-Nord”, la Bălți

Are 27 de ani și multe vise. Timpul liber și-l petrece făcând voluntariat și călătorind. În week-end nu-l găsești acasă, îi place să descopere oameni și locuri noi. Dar, de luni până vineri face calcule, verifică, analizează și ține evidența energiei termice și electrice consumate de locuitorii municipiului Bălți. Oleg Lomov este inginer la S.A. ”CET-Nord”, unde, spune el, se poate afirma și poate veni cu idei pentru a aduce îmbunătățiri insituției și locuitorilor, deopotrivă. Deși avea un loc de muncă la Chișinău, a decis să revină la Bălți în compania unde poate implementa tot ce a învățat la Universitate.

Разбираемся в современных системах отопления вместе с АО «CET-Nord»

Чтобы подготовитьяс к холодам, надо выбрать наиболее выгодную и надежную систему отопления.

Перед наступлением холодов бельчане задумываются о том, какую систему отопления лучше и выгоднее использовать в своём доме. В прошлом году в некоторых домах города были установлены индивидуальные тепловые пункты (ИТП). Вместе с экспертами АО «CET-Nord» мы решили разобраться, что это такое.

АО «CET-Nord» напрямую отвечает на вопросы потребителей

Чтобы помочь разобраться в работе нового оборудования, АО "CET-Nord" предложило провести встречу с жильцами домов, в которых установлены индивидуальные теплопункты.

АО «CET-Nord» установило новое оборудование (ИТП) в городских домах. Чтобы подробно рассказать о нововведении, оно провело встречу с потребителями, которые в прошедшем отопительном сезоне одними из первых воспользовались возможностями новой системы.

Președinta Republicii Moldova în vizită la S.A. „CET-Nord”

La data de 16.08.2022 Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a efectuat o  vizită oficială în mun. Bălți.

Având în vedere provocările cu care se confruntă domeniul energetic, atât național, cât și internațional, Doamna Președintă a vizitat și întreprinderea SA „CET-Nord” pentru a vedea în ce măsură furnizorul de energie termică este pregătit pentru sezonul de încălzire 2022-2023 și care ar fi soluțiile pentru creșterea independenței energetice.

SA "CET-Nord" a achitat integral datoria istorică către SA „MoldovaGaz”

La data de 28.07.2022, SA „CET-Nord” a achitat integral datoria istorică către SA „MoldovaGaz”, fiind transferată ultima tranșă, grație unui contract de recreditare a împrumutului oferit de Banca Europeană pentru Reconstrucții și Dezvoltare (BERD). În ultimii ani, societatea pe acțiuni a valorificat un împrumut BERD, investiții cu ajutorul cărora întreprinderea și-a diminuat substanțial datoria istorică acumulată din anii 2000 și și-a eficientizat cheltuielile.

Locuri de muncă prietenoase pentru tinerii absolvenți

SA „CET-Nord”, alături de alte 8 companii și în parteneriat cu Austrian Development Agency, s-au angajat să dezvolte locuri de muncă prietenoase pentru tinerii absolvenți în care:

• Au posibilitatea ca aceștia să se expună cu privire la strategia de business a companiei;
  • Orar flexibil de muncă;
  • Greșelile să fie abordate ca experiențe de învățare;
  • Mentorat și perspective de creștere;
  • Mediu fără violență și hărțuire sexuală.