S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Publicații

Femeile inginere din sectorul energetic al Moldovei

Vă propunem să urmăriți un video cu 5 femei extraordinare, care demonstrează că femeile pot fi de succes în sectorul energetic, pot implementa inovații și contribui la tranziția spre un viitor energetic curat și sigur.

CET-Nord a luat parte la Forumul Regional al Energiei FOREN 2024

În perioada 16-19 iunie, CET-Nord a participat la cea de a 17-a ediție a Forumului Regional al Energiei din Europa Centrală și de Est - FOREN 2024, cu tema „Regândirea viitorului lumii printr-o energie sigură, curată și eficientă”, desfășurat la București, România.

Achiziționarea gazelor naturale

Consiliul S.A. „CET-Nord” în cadrul ședinței din 19.06.2024 (Proces-verbal nr.10), cu votul unanim al tuturor membrilor aleși, a decis încheierea tranzacției de proporții – achiziționarea gazelor naturale în volum de aproximativ 414 712,6 MWh prin intermediul platformei Over the Counter.

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

De Ziua mondială a Donatorului de Sânge, Angajații CET-Nord au donat sânge, iar odată cu acesta, speranță pentru cei care au nevoie cel mai mult de ea.

Avantajele Centralelor Electrice de Stocare discutate în cadrul unei ședințe la CET-Nord

În data de 12 iunie 2024, la sediul S.A. „CET-Nord”, a avut loc o ședință de lucru, în cadrul căreia, “DORSA GROUP” S.R.L., reprezentantul în Republica Moldova a companiei „ENERCAP POWER INDUSTRIES” LLC, a făcut o prezentare a avantajelor și caracteristicilor tehnice ale Centralelor Electrice de Stocare (CES). La sesiune au participat reprezentanți ai companiilor termo-energetice din municipiul Bălți.

ÎN ATENȚIA CONSUMATORILOR

Au rămas 109 zile până când gestionarii fondului locativ din municipiul Bălți urmează să informeze furnizorul de căldură despre Mecanismul de repartizare a consumului de energie termică în interiorul blocului său locativ.

Rețeaua de distribuție a energiei termice în blocurile locative din Bălți va fi modernizată

În data de 03.04.2024 au avut loc consultări publice pe marginea proiectului de decizie a Consiliului municipal Bălți privind modernizarea sistemului intern de distribuție a energiei termice în blocurile multietajate din orașul Bălți. La discuții a participat Ministrul Energiei, Victor Parlicov, Directorul Centrului Național pentru Energie Durabilă, Ion Muntean, Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, Directorul General interimar al S.A. „CET-Nord”, Marian Brînza, precum și consilieri municipali, experți în domeniul termoenergetic, consumatori.

Ziua Internațională a Copilului!

Astăzi sărbătorim Ziua Copilului, ocazia perfectă să ne întoarcem în universul magic al copilăriei și să ne bucurăm de inocență, bucurie și aventură

Convocarea Adunării Generale ordinare a acționarilor

În temeiul deciziei Consiliului S.A.„CET-NORD” din 10.05.2024 (Proces-verbal nr.7) anunță convocarea Adunării Generale ordinare anuale a acționarilor, la data de 26 iunie 2024, orele 12:00, pe adresa: mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare, 168, Sala de protocol al Societății. Înregistrarea participanților va avea loc de la orele 11:30 până la 11:50. Forma de ținere a adunării – prin mijloace electronice.