S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

CET-Nord cere dreptul la replică

„CET-Nord„ SA s-a adresat către jurnaliștii portalului de știri www.moldnews.md și www.newsmd.md cu solicitarea de a oferi dreptul la replică şi a publica integral mesajului oficial al întreprinderii, după ce pe aceste portaluri de știri a  fost publicat un material cu un conținut denigrator la adresa CET-Nord.

Articolul cu titlul „Крик отчаяния. Массовые увольнения и произвол на СЕТ Nord” publicat de www.moldnews.md pe data de  27.01.2020 și preluat de www.newsmd.md poate fi catalogat ca o acțiune ce are drept scop dezinformarea opiniei publice. În acest material jurnaliștii relatează despre mai multe încălcări și abuzuri care au loc la întreprindere, fapte ce categoric nu corespund adevărului.

Materialul publicat de către redactorii acestor portaluri de știri este mai degrabă o interpretare tendenţioasă a informaţiei, cu scopul de a denigra imaginea „CET-Nord” SA și a conducătorului întreprinderii.

Considerăm inadmisibil un atare comportament al jurnaliștilor din cadrul acestor două redacții şi cerem ca www.moldnews.md  și www.newsmd.md să dezmintă public informaţia plasată pe site.