S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

„CET-Nord” SA suspendă excursiile organizate în cadrul concursului de desen, fotografie, poezie și film lansat în februarie

Potrivit cerințelor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, în legătură cu numărul mare de îmbolnăviri cu gripă și viroze înregistrat, în scopul asigurării securității, protecției vieții și sănătății, urmare a evoluției situației epidemiologice, „CET-Nord” SA suspendă excursiile pe teritoriul întreprinderii.

Conducerea „CET-Nord” SA anunță prelungirea perioadei de desfășurare a concursului inițiat în luna februarie. Despre reluarea excursiilor se va comunica printr-un anunț suplimentar.

Amintim că la 1 februarie „CET-Nord” SA a dat startul unui concurs de poezie, desen/fotografie și film cu genericul „Încălzire centralizată modernă – eficiență, siguranță și ecologie”, la care au fost invitați să participe toți elevii claselor VIII-XII din școlile din Bălți, dar și discipolii colegiilor și școlilor profesionale din oraș.

Lucrările participanților vor fi recepționate la sediul „CET-Nord” SA de pe str. Ştefan cel Mare, 168 sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până în data de 20 mai 2020 (în loc de 15 aprilie așa cum a fost anunțat inițial), ora 17.00.

Informăm că concursul va avea trei categorii/secțiuni:

- proză/poezii;

- fotografii/desene/caricaturi;

- spoturi video/animații.

Lucrările vor fi apreciate de un juriu profesionist, din componența căruia vor face parte reprezentanți ai Direcției Învățământ Tineret și Sport, Primăria Bălți, „CET-Nord” SA, dar și vizitatorii paginii de Facebook a întreprinderii. Învingătorii vor fi premiați cu mențiuni și premii bănești din partea „CET-Nord” SA.

Detalii puteți afla pe pagina oficiala a întreprinderii, www.cet-nord.md, cât și pe pagina de Facebook a instituției.

Până acum „CET-Nord” SA a desfășurat șase excursii, la care au participat peste 150 de elevi care își fac studiile în instituțiile de învățământ din Bălți.