CET-Nord SA

DIN PRIMA SURSĂ: INTERVIU CU IGOR SAVIN, DIRECTOR TEHNIC AL „CET-Nord” SA

1. Dacă ar fi să Vă autocaracterizați prin cinci cuvinte, care ar fi acestea?

Pe o persoană în funcție de conducere trebuie să o caracterizeze faptele, iar aprecierile trebuie să vină din partea colegilor, subalternilor și a conducerii. Un lucru pot spune, tot timpul am căutat să fiu corect în raport cu toți cei cu care am colaborat.

1. „CET-Nord” SA trece printr-un proces de modernizare și eficientizare. Ce presupune acest proces și care vor fi avantajele lui pentru întreprindere și locuitorii din Bălți?

Fără modernizare nu este viitor, nu vom putea concura în condițiile economiei de piață dacă nu vom eficientiza activitatea, nu vom crește randamentul și calitatea în procesul de producere pentru a furniza un serviciu concurabil pe piață.

MОТИВАЦИЯ И МНОГО ПРОДЕЛАННОЙ РАБОТЫ: история успеха молодого сотрудника

Мечтал совершить кругосветное путешествие, но задержался на предприятии”CET-Nord”, в Бельцах

Ему 27 лет и у него много планов. Свободное время проводит занимаясь волонтерством и путешествиями. В выходные вы не застанете его дома, ему нравится узнавать новых людей и открывать неизведанные места. Но с понедельника по пятницу он занимается расчетами, проверяет, анализирует и ведет учет тепловой и электрической энергии, потребленной жителями муниципия Бэлць. Олег Ломов является инженером SA ”CET-Nord”, где, по его словам, он может утвердится и выдвигать идеи по улучшению как непосредственно для предприятия, так и для жителей города. Несмотря на то, что у него была работа в Кишиневе, он решил вернуться в Бельцы, в компанию, где сможет внедрить всё то, что изучил в Университете.

Разбираемся в современных системах отопления вместе с АО «CET-Nord»

Чтобы подготовитьяс к холодам, надо выбрать наиболее выгодную и надежную систему отопления.

Перед наступлением холодов бельчане задумываются о том, какую систему отопления лучше и выгоднее использовать в своём доме. В прошлом году в некоторых домах города были установлены индивидуальные тепловые пункты (ИТП). Вместе с экспертами АО «CET-Nord» мы решили разобраться, что это такое.

АО «CET-Nord» напрямую отвечает на вопросы потребителей

Чтобы помочь разобраться в работе нового оборудования, АО "CET-Nord" предложило провести встречу с жильцами домов, в которых установлены индивидуальные теплопункты.

АО «CET-Nord» установило новое оборудование (ИТП) в городских домах. Чтобы подробно рассказать о нововведении, оно провело встречу с потребителями, которые в прошедшем отопительном сезоне одними из первых воспользовались возможностями новой системы.

SA „CET-Nord” - întreprindere model în lupta cu Covid-19

La data de 8 iunie, a avut loc prezentarea studiului UNECE „Ghid metodologic și cele mai bune practici pentru IMM-urile din Republica Moldova din domeniul de furnizare de produse eficiente energetic și de echipamente pentru energie regenerabilă”, care a analizat provocările cu care s-au confruntat companiile și IMM-urile ca urmare a crizei COVID-19 din Moldova.

Ziua portului național la SA „CET-Nord”

Ziua de 24 iunie, consacrată portului național, este încă un motiv pentru a celebra tradițiile și valorile poporului. „Veșnicia s-a născut la sat”, spunea Lucian Blaga, și, pe bună dreptate, spațiul rural ascunde comori inimaginabile, iar „CET-Nord”, azi și oricând, va promova cunoașterea rădăcinilor noastre și în mun. Bălți.

Încheierea tranzacţiei de proporţii

Consiliul S.A. „CET-Nord” în cadrul ședinței din 22.06.2022 (Proces-verbal nr.8), cu votul unanim al tuturor membrilor aleși, a decis încheierea tranzacției de proporții - Contractul de recreditare a împrumutului, contractul de gaj și contractul de ipotecă, destinate realizării Proiectului „Sistemul termoenergetic al mun. Bălți (SA „CET-Nord) - Faza II, încheiate între Ministerul Finanțelor și S.A. „CET-Nord”.

Schimb de experiență cu S.A. „RED-Nord”

Personalul Punctului Central de Dispecerat al întreprinderii S.A. „RED-Nord”, pe data de 07.06.2022, a vizitat stația electrică „Bălți CTE” 110/10 kV din incinta S.A. „CET-Nord” în scopul unui schimb de experiență. Stația electrică asigură legătură între sistemul electroenergetic a Republicii Moldova și S.A. „CET-Nord”, fiind una din cele patru stații electrice de acest tip din mun. Bălți.

Angajații SA „CET-Nord” au donat sânge pentru a salva vieți

În contextul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, SA „CET-Nord” a găzduit Punctul Mobil al Centrului de Transfuzie a Sângelui pe data de 02.06.2022, oferind toate condițiile necesare pentru donare. Angajații întreprinderii participă anual la campania respectivă, dând dovadă de implicare activă și responsabilitate civică.

SA „CET-Nord” pe înțelesul copiilor

În prima zi de vară se celebrează Ziua Internațională a Copilului, zi în care încercăm încă o dată să conștientizăm, că interesul pentru copil este unul prioritar și că, toți copiii au nevoie de sprijinul și atenția noastră zi de zi.

De ziua copiilor, SA „CET-Nord” a organizat o excursie pentru copiii angajaților întreprinderii. Cei mici au avut ocazia să viziteze locurile de muncă ale părinților și să exploreze procesele de lucru a stațiilor, să afle cum este furnizată energia termică, iar la final, alături de colectivul întreprinderii, au avut ocazia să planteze arbuști pentru a releva importanța ecologiei pentru viitorul lor.

Studenții Colegiului de Industrie Uşoară din Bălţi în vizită la SA "CET-Nord"

Pe data de 25.05.2022 și 30.05.2022  administrația SA „CET-Nord” în colaborare cu administrația Colegiului de Industrie Uşoară din Bălţi, a organizat excursii pentru elevii anului I de studii, de la specializările „Marketing” și „Securitatea și Sănătatea în muncă” în cadrul Departamentului Comercial  și în secțiile de producere a întreprinderii. Excursiile respective promovează stagiul „Practica de inițiere în specialitate” și au ca scop familiarizarea elevilor cu mediul profesional și promovarea valorilor întreprinderii.

La mulți ani, Bălți!

Echipa CET-Nord felicită cetățenii cu ziua orașului Bălți. Obiectivul nostru principal rămâne oferirea serviciilor calitative ghidate de cerințele bălțenilor, iar Căldura, Confortul și Siguranța sunt factorii - cheie în dezvoltarea domeniului energetic al orașului.