CET-Nord SA

DIN PRIMA SURSĂ: INTERVIU CU IGOR SAVIN, DIRECTOR TEHNIC AL „CET-Nord” SA

1. Dacă ar fi să Vă autocaracterizați prin cinci cuvinte, care ar fi acestea?

Pe o persoană în funcție de conducere trebuie să o caracterizeze faptele, iar aprecierile trebuie să vină din partea colegilor, subalternilor și a conducerii. Un lucru pot spune, tot timpul am căutat să fiu corect în raport cu toți cei cu care am colaborat.

1. „CET-Nord” SA trece printr-un proces de modernizare și eficientizare. Ce presupune acest proces și care vor fi avantajele lui pentru întreprindere și locuitorii din Bălți?

Fără modernizare nu este viitor, nu vom putea concura în condițiile economiei de piață dacă nu vom eficientiza activitatea, nu vom crește randamentul și calitatea în procesul de producere pentru a furniza un serviciu concurabil pe piață.

MОТИВАЦИЯ И МНОГО ПРОДЕЛАННОЙ РАБОТЫ: история успеха молодого сотрудника

Мечтал совершить кругосветное путешествие, но задержался на предприятии”CET-Nord”, в Бельцах

Ему 27 лет и у него много планов. Свободное время проводит занимаясь волонтерством и путешествиями. В выходные вы не застанете его дома, ему нравится узнавать новых людей и открывать неизведанные места. Но с понедельника по пятницу он занимается расчетами, проверяет, анализирует и ведет учет тепловой и электрической энергии, потребленной жителями муниципия Бэлць. Олег Ломов является инженером SA ”CET-Nord”, где, по его словам, он может утвердится и выдвигать идеи по улучшению как непосредственно для предприятия, так и для жителей города. Несмотря на то, что у него была работа в Кишиневе, он решил вернуться в Бельцы, в компанию, где сможет внедрить всё то, что изучил в Университете.

Разбираемся в современных системах отопления вместе с АО «CET-Nord»

Чтобы подготовитьяс к холодам, надо выбрать наиболее выгодную и надежную систему отопления.

Перед наступлением холодов бельчане задумываются о том, какую систему отопления лучше и выгоднее использовать в своём доме. В прошлом году в некоторых домах города были установлены индивидуальные тепловые пункты (ИТП). Вместе с экспертами АО «CET-Nord» мы решили разобраться, что это такое.

АО «CET-Nord» напрямую отвечает на вопросы потребителей

Чтобы помочь разобраться в работе нового оборудования, АО "CET-Nord" предложило провести встречу с жильцами домов, в которых установлены индивидуальные теплопункты.

АО «CET-Nord» установило новое оборудование (ИТП) в городских домах. Чтобы подробно рассказать о нововведении, оно провело встречу с потребителями, которые в прошедшем отопительном сезоне одними из первых воспользовались возможностями новой системы.

CET-Nord Vă felicită cu Ziua Internațională a Familiei!

Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită anual pe 15 mai, este un prilej pentru a ne aminti de cei dragi și de a fi alături de ei, de a le dărui căldura și atenția noastră. Să prețuim momentele pe care le trăim împreună.

Cu prilejul Zilei Internațională a Familiei , echipa „CET-Nord” SA Vă adresez sincere felicitări și urări de bine. Vă dorim să aveți parte de sănătate, pace în suflet, bunăstare și să realizați cât mai multe lucruri bune și frumoase pentru binele celor apropiați!

Imunizarea centralizată a angajaților „CET-Nord” SA împotriva COVID-19

Angajații „CET-Nord” SA au fost imunizați centralizat împotriva COVID-19. În cadrul Întreprinderii muncesc 449 de persoane, 302 dintre care și-au dat acordul și au fost vaccinați. Cu scopul asigurării securității sanitare în punctul medical al întreprinderii a fost amenajat un centru de vaccinare cu participarea medicilor din Centrul Medicilor de Familie Bălți.

Felicitări cu Sfintele Sărbători de Paști!

Echipa „CET-Nord” SA vă dorește ca sărbătorile pascale să vă găsească alături de cei dragi, în armonie și înțelegere. Să vă bucurați de minunea învierii, să vă intre lumina în case și în viață.

La Bălți s-a încheiat sezonul de încălzire 2020- 2021

În conformitate cu Dispoziția nr.66 din 20 aprilie a primarului mun. Bălți, Renato Usatîi, privind încheierea sezonului de încălzire, „CET-Nord” SA va înceta de mâine furnizarea energiei termice pentru consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare.
În următoarele zile, urmează să fie deconectate atât blocurile locative, cât și toate obiectivele de menire socială.

Модернизация системы централизованного теплоснабжения Бельцкого филиала RED - Nord

Два предприятия энергетического сектора провели совместные работы по реализации проекта модернизации и повышения энергоэффективности системы централизованного теплоснабжения бельцкого филиала  «RED-Nord».

Благодаря установке в здание ИТП и модернизации системы отопления, сотрудники пользуются комфортным уровнем отопления и горячим водоснабжением.

«CET-Nord» SA начало подготовку к отопительному сезону 2021-2022 гг.

Модернизация магистральных сетей и производственного оборудования, а также повышение эффективности деятельности предприятия - это лишь некоторые цели, которые руководство «CET-Nord» SA поставило перед собой на этот год, для предоставления потребителям качественных услуг и для минимизирования расходов. В компании уже началась подготовка к новому отопительному сезону 2021 - 2022 годов.

„CET-Nord”SA - aproape de consumatorii săi!

După ce 30 de ani au îndurat frigul în scenă, în sezonul rece al anului, acum actorii Teatrului Național Vasile Alecsandri din Bălți au parte de căldură. În scena teatrului care are o suprafață de aproximativ 200m² fost schimbat sistemul de încălzire.

Lucrările de montare a noului sistem de încălzire au fost efectuate de angajații „CET-Nord” SA, după ce conducerea teatrului s-a adresat furnizorului de căldură.

„CET-Nord” SA va moderniza sistemul de încălzire a Direcției Arhivă din Bălți

Sediul Direcției Arhivă din mun. Bălți va fi conectat la sistemul centralizat de încălzire, iar rețelele interne vor fi modernizate. Un contract, care prevede responsabilitățile părților, a fost semnat de către administrația „CET-Nord” SA și Primăria mun. Bălți.

Potrivit documentului „CET-Nord” SA va efectua lucrările de extindere a rețelelor termice către sediul Direcției Arhivă al mun. Bălți, situat pe str. Decebal 99/A  și va monta un Punct Termic Individual, iar Primăria mun. Bălți se obligă să efectueze lucrările de proiectare și modernizare a rețelelor termice interne. Acest lucru va permite angajaților nu doar să-și regleze consumul de energie termică, dar și să beneficieze de un sistem eficient și sigur de încălzire.