S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

S.A. CET-Nord se implică în promovarea conștientizării schimbărilor climatice și sprijinirea egalității de gen

Recent, angajații S.A. CET-Nord au participat la un training inovator pe tema schimbărilor climatice și egalității de gen, intitulat „Integrarea considerațiilor de gen și incluziune în politicile privind schimbările climatice și sustenabilitatea la nivel municipal”, desfășurat de compania internațională de consultanță AETS. Evenimentul face parte din proiectul „Termoficare Bălți: Promovarea egalității de șanse, a practicilor de consum eficiente energetic și a participării femeilor în politica climatică”, implementat cu sprijinul financiar al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), prin Programul pilot Green City.

Expertele, Agostina Allori și Elisa Boran, au oferit angajaților instrumente esențiale pentru integrarea egalității de gen în politicile de sustenabilitate și schimbări climatice.

Acest eveniment subliniază angajamentul S.A. CET-Nord de a sprijini o tranziție către un consum energetic mai eficient, promovând totodată includerea și participarea echitabilă în procesul decizional legat de mediu și climă.

 
IMG_0463-min.JPG 
IMG_0584-min.jpeg 
IMG_0631-min.JPG 
IMG_0553-min.JPG 
IMG_0539-min.JPG 
IMG_0868-min.JPG 
IMG_0728-min.JPG 
IMG_0810-min.JPG 
IMG_0705-min.JPG