S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

PRACTICI EUROPENE ÎN DOMENIUL INTEGRĂRII SURSELOR DE ENERGIE REGENERABILĂ

S.A. „CET-Nord” reprezentată de directoarea politica organizației, Veronica Garbuz, a participat, în data de 17 noiembrie, la Forumul de Afaceri „Republica Moldova – Republica Austria”, un eveniment semnificativ pentru economia celor două țări implicate.

Participarea la eveniment a oferit oportunitatea de a prelua bune practici europene în domeniul integrării surselor de energie regenerabilă, precum panouri solare și acumulatoare de energie termică, prezentate de companiile din Austria.

Forumul de afaceri a inclus și sesiunile business-to-business, unde S.A. „CET-Nord”, împreună cu antreprenorii din Austria, au avut posibilitatea să identifice proiecte comune și au convenit asupra colaborării pe viitor. Obiectivul fundamental este de a atrage investiții în domeniul termoenergetic pentru a reuși modernizarea sectorului într-un timp cât mai rapid și pentru a integra cele mai inovative tehnologii în procesul furnizării serviciilor performante și confortabile, destinate consumatorilor.

Evenimentul a reunit cca 50 de oficiali și antreprenori din ambele state, din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării și a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Ambasada Austriei la București și Chișinău.

 

Forum Austria 3

 

Forum Austria 4

 

Forum Austria 1

 

Forum Austria 2