Noutăți

Soluții de integrare a surselor de energie regenerabilă la S.A. „CET-Nord”

În data de 31.10.2023, la București, România s-a desfășurat cea de-a 11-a Conferință de Energie Solară din Europa Centrală și de Est - CISOLAR 2023, la care a participat domnul Marian Brînza, director general interimar al întreprinderii, cu o prezentare la subiectul „S.A. „CET-Nord” în căutarea sustenabilității: Diversificare prin integrarea în SACET a surselor de energie regenerabilă (SER) și a Acumulatoarelor de Energie”

S.A. „CET-Nord” ar putea integra în viitor surse de energie regenerabile, precum panouri solare și  acumulatori de energie termică, aceste soluții sunt analizate în cadrul unor studii de prefezabilitate cu suportul experților internaționali.

Pentru S.A. „CET-Nord” experiența europeană în domeniul termoenergetic este necesară în special pentru a integra cele mai inovative tehnologii în procesul furnizării serviciilor performante și confortabile, destinate nemijlocit consumatorilor săi.

Cisolar 3

Cisolar 2