Noutăți

Viitorul domeniului energetic în mâinile tinerilor specialiști

„CET-Nord” SA, alături de Universitatea Tehnică din Republica Moldova, își exprimă dorința de a promova rolul formării profesionale continue a specialiștilor din domeniul producerii, transportului, distribuției și consumului final de energie termică și electrică.

Pe data de 22 martie 2022, a fost semnat un Acord de colaborare în prezența Directorului general interimar al Centralei Electrice cu Termoficare „CET-Nord” SA Marian Brînza și rectorului Universității Tehnice a Moldovei, prof. univ., dr.hab. Viorel Bostan. Acordul respectiv va asigura dezvoltarea tinerilor specialiști prin activități semestriale/anuale de formare profesională în care vor fi organizate seminare, ateliere de lucru, instruiri și vor fi lansate proiecte de nivel național și sectorial.

„CET-Nord” SA mulțumește Universității Tehnice din Republica Moldova pentru stabilirea unui parteneriat durabil, constructiv și pentru implicarea activă nu doar în susținerea progresului domeniului energetic, dar și motivarea studenților în atingerea unor succese profesionale remarcabile.

Acord_CET-Nord_06-scaled.jpg  Acord CET Nord 02 scaled

Acord CET Nord 03 scaled Acord CET Nord 04 scaled r 10 2048x1536