S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

Economisește - contractând serviciul de aprovizionare cu apă caldă de la „CET-Nord” SA

Restabilirea sistemului de aprovizionare cu apă caldă este o prioritate pentru „CET-Nord” SA. Începând cu anul 2019, furnizorul de căldură dispune de tehnologii avansate de furnizare a energiei termice pentru încălzirea apei.

În această perioadă sunt efectuate lucrări de proiectare a sistemului de preparare a apei calde pentru Penitenciarul Nr.11 și  Inspectoratul de Poliție din Bălți.

Locuitorii de pe strada Suceava 14 A, Pavel Boțu 87, dar și Brigada 1 de Infanterie Motorizată „Moldova” din Bălți dispun deja de apă caldă preparată de punctele termice individuale (PTI) instalate de „CET-Nord” SA.

Conform datelor statistice, consumatorii conectați la serviciul de aprovizionare centralizată cu apă caldă achită în medie 50 de lei pentru 1 m3, pe când cei care prepară aceeași cantitate de apă cu un boiler electric ajung să cheltuiască peste 120 lei.

Apa caldă preparată de PTI-urile instalate de „CET-Nord” SA nu este limitată ca în cazul unui boiler, este contorizată individual, serviciul este continuu și asigură confortul în utilizare.

Având în vedere rezultatele proiectelor-pilot implementate dar și noile perspective de dezvoltare tehnologică, „CET-Nord” SA va iniția dialogul cu autoritățile locale pentru a prezenta avantajele de alimentare centralizată cu apă caldă comparativ cu utilizarea altor metode folosite în acest sens și va propune reconectarea treptată a instituțiilor publice și a fondului locativ din mun. Bălți la sistemul de aprovizionare cu apă caldă.