S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

CET-Nord a dat startul excursiilor pe teritoriul întreprinderii

Un grup de elevi de la Școala Profesională nr.5 și peste 20 de discipoli ai Colegiului Politehnic din Bălți au întreprins o vizită la „CET-Nord”, în cadrul căreia s-au familiarizat cu procesele de producere a energiei termice și electrice, dar și cu etapele de modernizare la care este supusă întreprinderea în ultimii ani. 

Ei au avut ocazia să înțeleagă mai bine ce presupune munca din cadrul „CET-Nord”. Totodată elevii au avut parte de un tur ghidat prin stație și au putut urmări cum se operează cu procesul de producere și livrare a energiei termice. 

Atât elevii cât și profesorii lor au menționat că vizita a fost o experiență utilă, din care au avut ce învăța.

Tinerii au fost îndemnați să participe la concursul de poezie, desen/fotografie și film cu genericul „Încălzire centralizată modernă – eficiență, siguranță și ecologie”, lansat de CET-Nord la 1 februarie. Lucrările participanților pot fi expediate la sediul „CET-Nord” SA de pe str. Ştefan cel Mare, 168 sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până în data de 15 aprilie 2020, ora 17.00.

Concursul va avea trei categorii/secțiuni:  

- proză/poezii; 

- fotografii/desene/caricaturi; 

- spoturi video/animații. 

Lucrările vor fi apreciate de un juriu profesionist, din componența căruia vor face parte reprezentanți ai Direcției Învățământ Tineret și Sport, Primăria Bălți, „CET-Nord” SA, dar și vizitatorii paginii de Facebook a întreprinderii. Învingătorii vor fi premiați cu mențiuni și cadouri din partea „CET-Nord” SA.

În etapa finală a concursului toate lucrările elevilor vor fi expuse în cadrul premierii festive. Totodată, va fi creată și o galerie on-line a lucrărilor, care va fi plasată atât pe site-ul întreprinderii, www.cet-nord.md, cât și pe pagina de Facebook a instituției. Cele mai interesante și ingenioase lucrări vor fi selectate, ca material ilustrativ, pentru diverse proiecte: bannere, materiale promoționale, felicitări de Ziua Profesională. 

Totodată pe parcursul anului 2020 „CET-Nord” a preconizat să desfășoare mai multe campanii de informare, cu scopul de a familiariza locuitorii orașului cu proiectele pe care le desfășoară întreprinderea și pentru a motiva tinerii specialiști să aleagă o meserie în sectorul termoenergetic.