S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

Conferința organizată de Termoelectrica SA cu tema „Importanța CET-urilor pentru securitatea energetică și eficiența încălzirii centralizate. Provocări și soluții”

Conducerea CET-Nord dar și mai mulți specialiști din cadrul întreprinderii au participat la cea de a III-a ediție a conferinței internaționale cu tema „Importanța CET-urilor pentru securitatea energetică și eficiența încălzirii centralizate. Provocări și soluții” organizată de Termoelectrica SA unde au vorbit despre primele rezultate obținute după punerea în funcțiune a centralei în cogenerare noi, dar și despre proiectul pilot de pe Suceava, 14 A.

Oleg Lomov, inginer la CET-Nord SA a prezentat componentele proiectului de modernizare demarat de întreprindere începând cu 2014, dar și o analiză a primelor rezultate obținute la o lună după punerea în funcțiune a stației în cogenerare noi care permite întreprinderii să-și majoreze capacitatea de producere a energiei electrice cu peste 60 la sută.

Marian Brînza, directorul general interimar a întreprinderii „CET-Nord„ SA, a menționat că direcția pe care și-a asumat-o compania pe care o conduce va genera creșterea randamentului în procesul de producere a energiei electrice și termice și va îmbunătăți calitatea serviciilor prestate consumatorilor.

La conferința internațională organizată în perioada 12-13 decembrie de către Termoelectrica SA au participat peste 100 de invitați, specialiști în energetică din țară și de peste hotare. Conferința a fost la a treia ediție și a avut drept scop crearea unei platforme de comunicare cu privire la  identificarea oportunităților de modernizare și dezvoltare a sistemului energetic național.

Prezentarea "CET-Nord" SA