S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

Întreprinderea „CET-Nord„ – pregătită pentru începutul sezonului de încălzire 2019-2020

Întreprinderea SA „CET-Nord„ a finalizat cu succes lucrările de pregătire a centralei pentru sezonul rece și este gata să livreze agent termic locuitorilor orașului Bălți.
 Despre acest lucru a anunțat în cadrul unui briefing de presă șeful secției Tehnice și Producție, Serghei Macarov. 

 ”În ultimele luni, toate resursele întreprinderii SA„CET-Nord„ au fost îndreptate spre lucrările de renovare a traseelor și modernizare a echipamentului utilizat pentru producerea agentului termic, astfel în cât sa putem începe cu brio producerea și livrarea agentului termic către consumatorii noștri„  a spus șeful secției Tehnice și Producție SA„CET-Nord„.

 Printre principalele lucrări efectuate de angajații SA „CET-Nord„ se numără:

  • Modernizarea a 1500 de m de conducte. De asemenea pe traseu au fost înlocuite 79 de unități de robinete cu bilă.
  • Au fost efectuate lucrări de reparație a stațiilor de pompare nr.1,2,3 și a punctelor de reglare.
  • Reabilitarea utilajului termotehnic de la Sursele de producere (punctele centrale tehnice și a elevatoarelor).

Șeful secției Tehnice și producție, Serghei Macarov a vorbit și despre   procedura de conectare la căldură. „La fel ca și în anii precedenți SA„CET-Nord„ va începe livrarea agentului termic după ce va fi emisă dispoziția Primarului în acest sens. Conform regulamentului ANRE sezonul de încălzire poate începe în condițiile în care trei zile consecutiv, între orele 18.00-6.00, se înregistrează în medie temperaturi ale aerului mai mici de +10°C„ a menționat Serghei Macarov.

Totodată, reprezentanții SA„CET-Nord„ recomandă gestionarilor fondului locativ să se asigure că în blocuri au fost îndeplinite lucrările de pregătire a sistemului interior. După care se adresează cu o cerere la furnizorul de agent termic, unde prezintă și actele care confirmă că blocul e pregătit sezonul de încălzire.

Video