S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

Puncte Termice Individuale (PTI)

SA «CET–Nord» informiază locuitorii, că în casele cărora,  potrivit planului de investiții al companiei noastre, sunt realizate lucrări pentru instalarea unor noi Puncte Individuale Termice (PTI), inlocuind sistemele vechi de tip «elevator», pină la începutul sezonului de încălzire 2018-2019.

Instalarea PTI ne va permite în viitor să realizăm reconstrucţia sistemului de încălzire şi furnizarea apei calde în casele de locuit cu instalarea contoarelor individuale de căldură în fiecare apartament aparte.

SA «CET–Nord» se obligă să îndeplinească toate lucrările de proiectare şi instalarea noilor PTI şi tuturor reţelelor de distribuţie  pîna la contor.

Proprietarii de apartamente, vor achita doar cheltuielele de instalare a reţelei de apeduct de la contor şi în interiorul apartamentului.

Pentru aplicarea şi implementarea acestui proiect de reconstrucţie este necesar  acordul tuturor  proprietarilor de apartamente conectați ia încălzirea centralizată.

Toate informațiile referitoare la această modernizare, principiul de funcționare și avantajele utilizării Punctelor Termice Individuale sunt atașate mai jos.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați următoarele numere de telefon: 0231-53-360, 068101530, 0231-53-375, 068101553 .