CET-Nord promovează integritatea și transparența în activitatea profesională

Angajații S.A. „CET-Nord” au participat recent la o sesiune informativă organizată de Centrul Național Anticorupție (CNA), având drept scop consolidarea angajamentului companiei față de politica de „Zero toleranță față de mită”. În cadrul evenimentului, au fost subliniate importanța unui mediu de lucru integru și transparent, precum și rolul educației anticorupție.

Dl Grigore Lupascu, Inspector principal al Direcției Educație Anticorupție din cadrul CNA, a prezentat informații esențiale privind prevenirea și combaterea corupției, identificarea riscurilor și sancționarea actelor de corupție. Prin studii de caz relevante, participanții au fost încurajați să adopte un comportament etic și responsabil în activitatea lor profesională.

Directorul general interimar al S.A. „CET-Nord”, dl Marian Brînza, a subliniat că „O cultură bazată pe integritate generează prosperitate”, evidențiind faptul că un mediu de lucru corect și echitabil contribuie semnificativ la succesul companiei.

CET-Nord rămâne dedicată promovării integrității în toate tranzacțiile și relațiile de afaceri, implementând măsuri eficiente pentru a preveni mita. În 2021, compania a obținut certificarea conform standardului ISO 37001:2016 - Sisteme de management anti-mită, reafirmându-și astfel angajamentul în lupta împotriva corupției.