S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

Elevii Colegiul de Industrie Ușoară din Bălți în vizită la CET-Nord

Recent, S.A. „CET-Nord” a găzduit un grup de elevi din anul I de la Colegiul de Industrie Ușoară din Bălți, specializarea „Securitatea și sănătatea în muncă” și specializarea „Marketing”, aflați în cadrul stagiului de practică de inițiere în specialitate.

După o prezentare amplă a Societății, elevii de la specialitatea „Securitate și Sănătate în Muncă” au fost familiarizați cu procesele operaționale și au avut oportunitatea de a cunoaște modul de aplicare în practică a normelor de securitate în sectorul termoenergetic, precum și de a înțelege angajamentul ferm al companiei față de siguranța angajaților și a mediului înconjurător.

Elevii de la specialitatea „Marketing” au fost inițiați în activitatea secției Marketing și promovare, au aflat ce înseamnă un plan de marketing, care sunt metodele și tehnicile de promovare utilizate de companie, cum funcționează serviciul Cabinetul personal și despre serviciile oferite consumatorilor de către Call centru.

Prin colaborarea cu instituțiile de învățământ și dialogul cu elevii, S.A. „CET-Nord” își reafirmă angajamentul de a investi în viitorul profesional al tinerilor și de a contribui la dezvoltarea unei noi generații de specialiști bine pregătiți să răspundă provocărilor dinamice ale sectorului termoenergetic.

 
Excursie_CET_Nord_7.jpeg 
Excursie_CET_Nord_8.jpeg 
Excursie_CET_Nord_5.JPG 
Excursie_CET_Nord_4.JPG 
Excursie_CET_Nord_1.JPG 
Excursie_CET_Nord_2.jpeg 
Excursie_CET_Nord_3.jpeg 
Excursie_CET_Nord_4.jpeg 
Excursie_CET_Nord_5.jpeg 
Excursie_CET_Nord_2.JPG