S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

Femeile inginere din sectorul energetic al Moldovei

Vă propunem să urmăriți un video cu 5 femei extraordinare, care demonstrează că femeile pot fi de succes în sectorul energetic, pot implementa inovații și contribui la tranziția spre un viitor energetic curat și sigur.

CET-Nord a luat parte la Forumul Regional al Energiei FOREN 2024

În perioada 16-19 iunie, CET-Nord a participat la cea de a 17-a ediție a Forumului Regional al Energiei din Europa Centrală și de Est - FOREN 2024, cu tema „Regândirea viitorului lumii printr-o energie sigură, curată și eficientă”, desfășurat la București, România.

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

De Ziua mondială a Donatorului de Sânge, Angajații CET-Nord au donat sânge, iar odată cu acesta, speranță pentru cei care au nevoie cel mai mult de ea.

Avantajele Centralelor Electrice de Stocare discutate în cadrul unei ședințe la CET-Nord

În data de 12 iunie 2024, la sediul S.A. „CET-Nord”, a avut loc o ședință de lucru, în cadrul căreia, “DORSA GROUP” S.R.L., reprezentantul în Republica Moldova a companiei „ENERCAP POWER INDUSTRIES” LLC, a făcut o prezentare a avantajelor și caracteristicilor tehnice ale Centralelor Electrice de Stocare (CES). La sesiune au participat reprezentanți ai companiilor termo-energetice din municipiul Bălți.

ÎN ATENȚIA CONSUMATORILOR

Au rămas 109 zile până când gestionarii fondului locativ din municipiul Bălți urmează să informeze furnizorul de căldură despre Mecanismul de repartizare a consumului de energie termică în interiorul blocului său locativ.

Rețeaua de distribuție a energiei termice în blocurile locative din Bălți va fi modernizată

În data de 03.04.2024 au avut loc consultări publice pe marginea proiectului de decizie a Consiliului municipal Bălți privind modernizarea sistemului intern de distribuție a energiei termice în blocurile multietajate din orașul Bălți. La discuții a participat Ministrul Energiei, Victor Parlicov, Directorul Centrului Național pentru Energie Durabilă, Ion Muntean, Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, Directorul General interimar al S.A. „CET-Nord”, Marian Brînza, precum și consilieri municipali, experți în domeniul termoenergetic, consumatori.

Ziua Internațională a Copilului!

Astăzi sărbătorim Ziua Copilului, ocazia perfectă să ne întoarcem în universul magic al copilăriei și să ne bucurăm de inocență, bucurie și aventură

Ziua Orașului Bălți

De Ziua Orașului Bălți, echipa CET-Nord urează tuturor bălțenilor pace, sănătate și prosperitate!