S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

CET-Nord a celebrat Zilele Europei la Bălți

În data de 19 mai 2024, echipa CET-Nord a celebrat Zilele Europei la Bălți. A fost o zi plină de comunicare și activități interactive, în care am discutat cu oamenii despre beneficiile pe care le aduce alinierea la Uniunea Europeană din perspectiva sectorului energetic:

  • energie sigură și durabilă,
  • mediu curat,
  • reziliență climatică.

Ne-am bucurat să vedem un interes sporit din partea sutelor de vizitatori față de activitatea S.A. „CET-Nord” - unicul producător de energie termică și electrică în cogenerare din municipiul Bălți. Specialiștii noștri au prezentat componentele investiționale ale Proiectului „Sistemul termoenergetic al municipiului Bălți (S.A. „CET-Nord”) - Faza II”, cu accent sporit pe instalarea Punctelor Termice Individuale (PTI) și trecerea distribuției agentului termic pe orizontală, inclusiv posibilitatea restabilirii serviciului de livrare a apei calde menajere. De asemenea, bălțenii au avut posibilitatea să vadă cum arată și cum funcționează un PTI și să înțeleagă beneficiile modernizării sistemului de termoficare intrabloc.

Dacă nu ați reușit ieri să ne vizitați cortul din Orășelul European, vă îndemnăm să ne contactați la numărul de telefon +373 231 91000 sau să ne scrieți la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pentru ca să aflați mai multe informații despre posibilitatea trecerii pe orizontală a distribuției agentului termic.

ZE_2.jpg 
ZE_5.jpg 
ZE_4.jpg 
ZE_6.jpg 
ZE_8.jpg  
ZE_10.jpg 
ZE_11.jpg 
ZE_16.jpg 
ZE_15.jpg 
ZE_17.jpg