S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

Promovarea egalității, practicilor de consum eficiente energetic și a participării femeilor în politica climatică

Astăzi, 5 decembrie, a fost lansat proiectul „Termoficare Bălți: promovarea egalității de șanse, a practicilor de consum eficiente energetic și a participării femeilor în politica climatică”, implementat de AETS în cooperare cu S.A. „CET-Nord”, cu sprijinul financiar al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, prin Programul pilot Green City.

Proiectul are ca scop sporirea eficienței energetice, îmbunătățirea calității serviciilor de termoficare în oraș și promovarea egalității de gen în cadrul companiei CET-Nord și în rândul femeilor care participă în acțiuni climatice a municipalității.

Directorul general interimar al S.A.„CET-Nord” a deschis evenimentul cu un cuvânt de bun venit prin care a subliniat importanța optimizării potențialului termoenergetic al orașului: „la nivel național, asistăm la un moment crucial de tranziție energetică, iar S.A. „CET-Nord” se angajează să fie în prima linie în contextul acestei transformări”.

Pe parcursul evenimentului au fost trecute în revistă idei și concepte de importanță majoră pentru consolidarea constantă a orașului din punct de vedere termoenergetic.

În cadrul discuțiilor panel, participanții au abordat subiecte în care consumatorii primează și au identificat soluții pentru amplificarea satisfacției consumatorilor și alinierea calității serviciilor de termoficare urbană la standarde europene.

Evenimentul a avut loc în incinta CITT Nortek și a reunit mai mulți specialiști naționali și internaționali  din domenii diverse precum termoenergetică, comunicare, egalitatea de gen, care au determinat scopuri comune și au trasat idei importante pentru dezvoltarea dinamică a orașului Bălți.

S.A. „CET-Nord” militează pentru un mediu de muncă incluziv, tolerant și promițător, iar aplicarea proiectul în practică garantează performanță atât angajaților cât și consumatorilor săi.

 

Termoficarea Nortek 06 1

 

Termoficarea Nortek 06 2

 

Termoficarea Nortek 06 3

 

 

 

 IMG 8355

IMG 8357 

IMG 8363

  IMG 8365

IMG 8379