S.A. „CET-NORD” ÎȘI CONSOLIDEAZĂ STATUTUL DE MEMBRU ASOCIAT AL COGEN ROMÂNIA

S.A. „CET-Nord” își consolidează statutul de membru asociat al COGEN România – Asociația Profesională a Producătorilor de Energie Electrică și Termică în Cogenerare.

Directorul general interimar al S.A. „CET-Nord”, Marian Brînza, participă astăzi, 17 noiembrie la Adunarea Generală a Acționarilor ai COGEN România, organizată la Brașov, România.

Evenimentul a adunat producători importanți din domeniul energiei termice și electrice, care și-au reconfirmat angajamentul față de dezvoltarea dinamică a sectorului termoenergetic.

Participarea S.A. „CET-Nord” la această adunare reprezintă o experiență semnificativă în eforturile de eficientizare a activității întreprinderii. Calitatea de membru asociat al COGEN România devine un catalizator pentru noi oportunități de dezvoltare, susținute de colaborări, parteneriate și schimburi eficiente de experiență.

Directorul general interimar, Marian Brînza, a subliniat importanța acestei afilieri, evidențiind beneficiile aduse de schimbul constant de cunoștințe și bune practici într-un mediu unde inovația și eficiența sunt imperative. Această colaborare consolidată cu COGEN România va contribui la consolidarea poziției S.A. „CET-Nord” în peisajul energetic, facilitând evoluția continuă și adaptarea la cerințele în schimbare ale industriei.

Accesați linkul pentru a afla mai multe despre cea mai notorie asociație a producătorilor de energie din România și Moldova, dar și pentru a vizualiza lista membrilor: https://cogen-dev.webflow.io/

COGEN 3

COGEN 2