S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

Investiții în infrastructură pentru servicii mai fiabile și mai eficiente la S.A. "CET-Nord"

S.A. "CET-Nord" a finalizat cu succes o investiție semnificativă în infrastructură, pentru a asigura servicii mai fiabile și mai eficiente. Această investiție vizează reparația capitală a bazinului de stropire folosit pentru alimentarea cu apă în circuitele pentru răciri tehnologice a echipamentele electrice și pentru răcitoarele de ulei ale turbinelor.

 

Bazinul de stropire numărul 3, a fost dat în exploatare în anul 1961, iar ultima reparație capitală a avut loc în 1995. De-a lungul deceniilor, mai multe elemente ale construcției au suferit deteriorări sau au ieșit din funcțiune, iar această reparație capitală a fost necesară pentru a restabili impermeabilitatea și rezistența structurală a bazinului.

Această modernizare a readus echipamentul tehnologic la standardele actuale de performanță cu extinderea duratei de exploatare a bazinului, reducerea consumului de apă și energie termică și îmbunătățirea proceselor de producție.

Investiția face parte din strategia generală a companiei de utilizare eficientă a echipamentelor și construcțiilor de producție, precum și de investire rațională pentru îmbunătățirea continuă a calității serviciilor prestate consumatorilor.

S.A. „CET-Nord” demonstrează astfel angajamentul său ferm față de dezvoltarea sustenabilă și modernizarea infrastructurii, pentru a răspunde cerințelor tot mai ridicate ale consumatorilor și pentru a furniza energie termică și electrică de cea mai înaltă calitate.

 

Bazin 2

 

Bazin rep 2

 

Bazin rep 5

 

Bazin rep 4

 

Bazin rep 3

 

Bazin rep 1