S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

Noi oportunități de dezvoltare durabilă pentru S.A. „CET-Nord”

O echipă de experți ai Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) prin cadrul programului Investments in Developing Energy Assets (Investment in Energy)  au efectuat o vizită de lucru la S.A. „CET-Nord”, unde s-au familiarizat cu realizările întreprinderii și perspectivele de dezvoltare ale acesteia.

Programul „Investment in Energy” are scopul de a identifica, evalua, dezvolta și comercializa proiecte fezabile și pregătite pentru investiții în domeniul eficienței energetice. În cadrul discuțiilor cu experții au fost abordate mai multe aspecte ale perspectivelor de parteneriat în scopul îmbunătățirii potențialului energetic al Companiei prin investiții eficiente în Sistemul Centralizat de Alimentare cu Energie Termică (SACET).

Acest parteneriat reprezintă o oportunitate majoră de dezvoltare pentru S.A. „CET-Nord” și va contribui la dezvoltarea durabilă a sectorului energetic în plan local și național.

În acest context, experții au apreciat succesele companiei înregistrate în rezultatul proiectelor implementate și au identificat S.A. „CET-Nord” ca un potențial beneficiar de investiții în domeniul eficienței energetice.

 

 

IDEA Vizit 12

 

IDEA Vizit 4

 

 

IDEA Vizit 2