S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

CET-Nord - Nominantă Notorium Trademark Awards 2023

CET-Nord se lansează în concursul anual Notorium Trademark Awards 2023 și apelează la voturile comunității pentru a consolida victoria anterioară
 
Al doilea an consecutiv, S.A. „CET-Nord” participă în concursul Notorium Trademark Awards 2023, la categoria Energetică. Cu un palmares impresionant în spate, CET-Nord face apel la sprijinul comunității pentru a consolida succesul obținut în anul precedent.
 
În anul trecut, eforturile noastre continue pentru a furniza energie termică de înaltă calitate și pentru a servi în mod eficient consumatorii, au fost apreciate cu generozitate, iar acum, suntem hotărâți să ne reconfirmăm titlul de lider în domeniul energetic. Pentru a face acest lucru, CET-Nord are nevoie de votul dumneavoastră. 
 
Vă îndemnăm să vă implicați activ în susținerea CET-Nord în concursul Notorium Trademark Awards 2023. Accesați linkul https://notorium.md/brand/5948 și votați pentru CET-Nord pentru a contribui la consolidarea poziției de frunte a acesteia în industrie.
 
Ne angajăm să oferim în continuare o performanță multidimensională în toate domeniile noastre de activitate, inclusiv în relația cu consumatorii. Să ne unim forțele și să contribuim la succesul CET-Nord în Notorium Trademark Awards 2023, pentru un viitor energetic mai bun pentru toți!
 
 
 
 

notorium