S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

Tinerii de azi – viitorul energiei de mâine

„Ce profesie ai ales să ai? Dacă încă nu te-ai decis, te invităm să deschizi ușile facultăților din domeniul energetic pentru a deveni inginer electrician, inginer fotovoltaice, auditor termoenergetic, inginer centrale eoliene, etc.

Sectorul energetic este un sector extrem de important pentru economia și viitorul Republicii Moldova, iar o profesie în acest domeniu îți poate garanta un salariu atrăgător și oportunități de dezvoltare profesională pentru un viitor frumos, acasă în Moldova.
Alegerea și-au făcut-o și cei 22 de tineri specialiști, participanți la programul de stagii plătite în sectorul energetic, susținut de USAID, cu denumirea ”Tinerii de azi – viitorul energiei de mâine”.
Vezi în video ce spun ei despre stagiul pe care îl realizează și despre viitorul pe care vor să îl construiască în Moldova.
Programul de stagii plătite este susținut de USAID, prin proiectul Securitatea Energetică a Republicii Moldova (MESA) și are scopul de a crea oportunități de angajare, pentru tineri în cadrul organizațiilor cheie din sectorul energetic. Consolidarea capitalului uman din sectorul energetic, prin atragerea tinerilor și sprijinirea organizațiilor cheie, va facilita formarea unei forțe de muncă pregătite să accelereze tranziția spre un viitor energetic sigur, durabil, competitiv și verde.” transmite USAID Moldova.