S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

Mesajul de felicitare al Directorului General interimar, Marian BRÎNZA pentru echipa „CET-Nord” SA

Dragi colegi,

Astăzi e o zi specială pentru întreprinderea noastră, avem un dublu prilej de a celebra Ziua energeticianului, care a coincis cu aniversarea de 65 de ani de la crearea Centralei Electro-Termice Nord. 

Din anul 1956, când au fost puse bazele, și până în prezent, întreprinderea noastră a cunoscut multe metamorfoze și modernizări.

Multe au fost realizate și în ultimii 5 ani.

Am ajuns să devenim o întreprindere de referință în regiune, cu parteneri de dezvoltare internaționali, cu tradiții și rezultate de invidiat.

Adesea avem opinii diferite asupra unor lucruri dar, în orice caz, suntem cu toții de acord că este imposibil să facem un pas înapoi. Nu ne dăm înapoi pentru nimic, pentru că principiile pe care le apărăm trebuie transmise generațiilor viitoare de energeticieni.

În acest an jubiliar, vreau să Vă simțiți mândri de eforturile zilnice pe care le depuneți pentru dezvoltarea întreprinderii. Toate realizările întreprinderii sunt posibile datorită dumneavoastră, datorita profesionalismului de care dați dovadă în fiecare zi.

Cred că fiecare angajat, sincer dedicat profesiei și activității în cadrul acestei întreprinderi, resimte un sentiment adânc de mândrie pentru realizările obținute.

Toate cuvintele demult au fost spuse, rămâne să continuăm realizarea direcțiilor strategice de dezvoltare.

Demonstrați prin fapte că echipa noastră e plină de puteri și energie, că suntem deciși să păstrăm și să dezvoltăm în continuare această întreprindere transmisă de generațiile precedente de energeticieni, că drapelul SA „CET-Nord” va fi dus cu mândrie de noi și de generațiile viitoare.

Numai așa vom reuși să continuăm cursul dezvoltării de care suntem responsabili, și numai atunci ne vom putea îndeplini misiunea, devenind garantul serviciilor de termoficare accesibile și de calitate pentru locuitorii mun. Bălți.

În pragul sărbătorilor de iarnă Vă doresc un An Nou Fericit!

Fie ca spiritul acestor sărbători să Vă umple casele cu lumină și căldură sufletească.

Sunt convins că împreună avem forța și energia să realizam și mai multe în anii care vin.

Cu deosebită considerație,
Director General interimar
Marian BRÎNZA