S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

ZERO toleranță faţă de mită

Una dintre valorile comune tuturor angajaților „CET – Nord” SA  este faptul că acționăm întotdeauna în mod legal, etic și cu integritate și respect pentru comunitate și mediul înconjurător.

Practicile corupte sunt inacceptabile și avem o abordare de toleranță zero față de mită, corupție și trafic de influență. Ne angajăm să ne comportăm profesional, echitabil și cu integritate și respect în toate tranzacțiile și relațiile noastre de afaceri, indiferent unde operăm, și să implementăm și să impunem sisteme eficiente pentru a contracara mita.

Ne așteptăm, de asemenea, de la cei cu care facem afaceri să aibă o abordare de toleranță zero față de mită și corupție. Înainte de a semna un acord cu o terță parte, „CET – Nord” SA va efectua o verificare prealabilă adecvată și corespunzătoare și va obține anumite garanții privind conformitatea de la terța parte.

Prevenirea, detectarea și raportarea mitei și altor forme de corupție sunt responsabilitatea tuturor celor care lucrează pentru noi și se află sub controlul nostru.

https://www.cet-nord.md/images/docs/sa/2021/Angajament_de_integritate.pdf