CET-Nord SA
0231 91-000

Dacă doriți să deveniți parte a echipei „CET-Nord” SA, atunci trebuie să cunoașteți următoarele prevederi: 

Extras din REGULAMENTUL DE PROCES MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE

Procedura operațională RECRUTAREA, SELECȚIA ȘI ANGAJAREA PERSONALULUI ÎN CADRUL „CET-NORD” SA

Candidaţii interesaţi de posturile vacante pot expedia CV la următoarea adresă de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la 20.05.2022.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon: 0 231 53357, 0 231 53310, 0 231 53557

 La ora actuală, „CET-Nord” SA dispune de următoarele posturi vacante:

Inginer programator

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de inginer-programator.

Inginer programator superior

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de inginer-programator superior.

Inginer calcule și regimuri

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de inginer calcule și regimuri.

Analist investiții

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de analist investiții.

Defectoscopist la controlul ultrasonic

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de Defectoscopist la controlul ultrasonic.