S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Dacă doriți să deveniți parte a echipei „CET-Nord” SA, atunci trebuie să cunoașteți următoarele prevederi: 

Extras din REGULAMENTUL DE PROCES MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE

Procedura operațională RECRUTAREA, SELECȚIA ȘI ANGAJAREA PERSONALULUI ÎN CADRUL „CET-NORD” SA

Candidaţii interesaţi de posturile vacante pot expedia CV la următoarea adresă de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Informaţii suplimentare la numărul de telefon: 0 231 53357, 0 231 53310, 0 231 53557

La ora actuală, „CET-Nord” SA dispune de următoarele posturi vacante:

Specialist/specialistă în publicitate

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de Specialist/specialistă în publicitate.

Șef/șefă secție în alte ramuri (marketing și promovare)

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de Șef/șefă secție în alte ramuri (marketing și promovare).

Maistru în lucrări de construcție și montaj

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de Maistru în lucrări de construcție și montaj.

Mașinist-revizor/mașinistă-revizoare la utilajul cu turbine

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de Mașinist-revizor/mașinistă-revizoare la utilajul cu turbine.

Inginer superior/ingineră superioară supraveghere tehnică

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de Inginer superior/ingineră superioară supraveghere tehnică.

Specialist/specialistă securitatea și sănătatea în muncă

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de Specialist/specialistă securitatea și sănătatea în muncă. 

Defectoscopist la controlul nedestructiv

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de defectoscopist la controlul nedestructiv.

Dezvoltator software

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de dezvoltator software.