S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

Programul de stagii plătite „Tinerii de azi - viitorul energiei de mâine” - ediția II

Promovarea tinerilor specialiști este soluția pentru un viitor energetic sigur. Programul de stagii plătite „Tinerii de azi - viitorul energiei de mâine” anunță lansarea ediției a doua.

S.A „CET-Nord” și-a exprimat deschiderea de a participa în calitate de co-partener a celei de-a doua ediții a Programului de stagii plătite în domeniul energetic „Tinerii de azi - viitorul energetic de mâine”, desfășurat de Proiectul Securitatea Energetică a Republicii Moldova (MESA) și susținut de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Recent, zeci de studenți de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, au fost informați despre succesele obținute anterior, criteriile de participare, precum și despre avantajele participării, de către Veronica Garbuz, directoarea politica organizației a S.A. „CET-Nord” și de Ala Zolotariov - expertă gender și de tineret în cadrul Programului MESA.

În cadrul primei ediții, peste 20 de studenți și-au finalizat cu brio stagiul de practică în cadrul instituțiilor din domeniul energetic din țară, și astfel, au intrat oficial în rândul echipelor entităților la care au activat. S.A. „CET-Nord” a angajat doi tineri ce și-au desfășurat stagiul la întreprindere pe parcursul a șase luni.

Tinerii specialiști constituie un vector esențial în promovarea unui sector energetic sustenabil și modern. În acest sens, S.A. „CET-Nord” își reafirmă poziția fermă de a investi în promovarea tinerilor specialiști și de a aplica toate măsurile necesare în această direcție.

 

Urmăriți-ne pe LinkedIn: https://md.linkedin.com/company/cet-nord... și Facebook: https://www.facebook.com/CETNordSA/ pentru mai multe informații din prima sursă.

MESA 2

 

MESA 4