S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

Economii obținute și planuri de dezvoltare

23.03.2023 - Cele 24 de instituții publice care s-au reconectat la sistemul centralizat de termoficare din Bălți, SA „CET-Nord”, au economisit în sezonul rece aproximativ 3,2 mil. lei. Drept rezultat, creșterea sarcinii termice a generat o producere suplimentară de energie electrică cu 5 mil. kWh.

Primăria Bălți a economisit 10 mil. lei în rezultatul transmiterii către SA „CET-Nord” a 11,5 km de rețele termice. Aceste mijloace financiare urmau a fi cheltuite din bugetul public pentru achitarea pierderilor normative de energie termică în aceste rețele.

Până la începutul sezonului rece, SA „CET-Nord” a reușit să ia măsuri de optimizare și eficientizare a rețelelor preluate, fapt ce a condus la minimizarea pierderilor totale de energie termică.

Rezultatele au fost prezentate de conducerea SA „CET-Nord” în cadrul unui club de presă cu jurnaliștii locali de la Bălți.

Totodată, managementul SA „CET-Nord” a vorbit despre planurile de dezvoltare ale întreprinderii pentru următorii trei ani și a răspuns la întrebările jurnaliștilor legate de problematica actuală în sectorul termoenergetic din mun. Bălți.

SA „CET-Nord” pledează pentru menținerea procesului de comunicare deschis și transparent cu consumatorii săi și asigură disponibilitatea oferirii informaților solicitate în termeni proximi.

 

reconectarea 24

 

 

retele termice

 

faza 2 2303