S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

Modernizarea sistemului de încălzire în cadrul IP Bălți si-a demonstrat eficacitatea

După modernizarea sistemului de termoficare în cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți angajații au parte de un grad sporit de eficiență energetică,  își reglează în mod automatizat temperatura din clădire și se bucură de economii la factura pentru energie termică consumată.

Potrivit conducerii Inspectoratului, după ce anul trecut instituția a beneficiat de instalarea unui Punct Termic Individual (PTI) nou la branșamentul clădirii angajații au putut să se bucure de un confort termic și apă caldă la robinet, livrată non-stop.

„Modernizarea sistemului de încălzire ne oferă multe beneficii, una dintre ele este reglarea automată a temperaturii conform indicilor de aer exterior, dar și angajații au un confort termic și apă caldă, nu am avut cheltuieli la deservirea utilajului” a declarat Valeriu Cojocaru șeful IP Bălți.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Bălți a mulțumit angajaților CET-Nord SA pentru munca depusă în scopul prestării unui serviciu de calitate.

CET-Nord SA continuă să investească în îmbunătățirea calității serviciilor de termoficare. Entitatea a demarat un amplu proces de modernizare a infrastructurii de producere și livrare a energiei termice pentru încălzire și apă caldă.

Pe parcursul acestui an, întreprinderea desfășoară mai multe proiecte strategice de investiții, ce vor avea drept impact îmbunătățirea calității serviciilor prestate și eficientizarea operațională a companiei.