S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

Confort termic și apă caldă non-stop pentru elevii din Școala Profesională Nr.5 din Bălți

Elevii de la Școala Profesională nr.5 din Bălți vor avea condiții de cazare mai bune. Sistemul de termoficare în căminul studențesc a fost modernizat. Lucrările de montare a noului sistem de alimentare cu energie termică și apă caldă, și instalarea unui punct termic individual au fost efectuate în cadrul unui proiect finanțat din fonduri donate autoritățile din Liechtenstein.

Noile instalații vor permite repartizarea uniformă a agentului termic și prepararea apei calde la branșamentul clădirii.

Datorită modernizării sistemului de termoficare, studenții se pot bucura de blocuri sanitare încălzite și apă caldă non-stop, produsă și livrată instant.

În plus apă caldă, preparată la branșamentul clădirii, va permite administrației să facă economii considerabile la consumul de energie electrică.

Administrația „CET-Nord” SA salută decizia conducerii instituției de învățământ de a renova sistemul de încălzire și sugerează și altor școli să ia exemplu de la Școala Profesională Nr.5 din Bălți pentru a eficientiza consumul de căldură și a beneficia de apă caldă livrată non-stop.

Menționăm că, instituțiile care au efectuat modernizarea sistemului interior de distribuție a energiei termice, pot conecta sau deconecta căldura la dorință.