S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Concursuri

Concurs de poezie, desen/fotografie și film

La data de 1 februarie „CET-Nord” SA dă startul unui concurs de poezie, desen/fotografie și film cu genericul „Încălzire centralizată modernă – eficiență, siguranță și ecologie”, la care pot participa toți elevii claselor VIII-XII din școlile din Bălți, dar și discipolii colegiilor și școlilor profesionale din oraș. 

Totodată începând cu 1 februarie -10 aprilie, pe durata desfășurării concursului toți doritorii vor putea să participe la o serie de excursii pe teritoriul întreprinderii pentru a putea afla mai multe despre procesul de producere și livrare a energiei termice.

Scopul activităților este de a informa tânăra generație despre siguranța energetică și eficiența încălzirii centralizate, dar și efectele adverse asupra sănătății și mediului înconjurător a centralelor termice individuale stimulând, și valorificând potențialul creativ al copiilor.

În urma vizitelor pe care le vor avea în cadrul întreprinderii, elevii vor fi invitați să participe la un concurs în cadrul căruia vor putea să realizeze fotografii/desene/caricaturi, spoturi video/animații și să scrie proză/poezii într-o manieră individuală şi originală, conform cerințelor indicate în regulamentul cu privire la modalitatea de desfășurare a concursului

Lucrările participanților se vor expedia la sediul „CET-Nord” SA de pe str. Ştefan cel Mare, 168 sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până în data de 15 aprilie 2020, ora 17.00

Concursul va avea trei categorii/secțiuni:  

  • proză/poezii; 
  • fotografii/desene/caricaturi; 
  • spoturi video/animații. 

Lucrările vor fi apreciate de un juriu profesionist, din componența căruia vor face parte reprezentanți ai Direcției Învățământ Tineret și Sport, Primăria Bălți, „CET-Nord” SA, dar și vizitatorii paginii de Facebook a întreprinderii. Învingătorii vor fi premiați cu mențiuni și cadouri din partea „CET-Nord” SA.

În etapa finală a concursului toate lucrările elevilor vor fi expuse în cadrul premierii festive. Totodată, va fi creată și o galerie on-line a lucrărilor, care va fi plasată atât pe site-ul întreprinderii, www.cet-nord.md, cât și pe pagina de Facebook a instituției. Cele mai interesante și ingenioase lucrări vor fi selectate, ca material ilustrativ, pentru diverse proiecte: bannere, materiale promoționale, felicitări de Ziua Profesională. 

Pentru informații suplimentare apelați la numerele de telefon: 0231 53553.