S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Activities

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

Angajații CET-Nord s-au alăturat Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, un eveniment dedicat exclusiv oamenilor ce dăruiesc viață.

O campanie de donare a produselor sanguine a fost organizată astăzi, în incinta întreprinderii, în colaborare cu Centrul Național de Transfuzie a Sângelui. Mai mult de 40 angajați au ales să doneze sânge și plasmă, astfel oferind o șansă la un viitor mai sigur și sănătos pentru zeci de oameni.

Totodată, Organizația Sindicală Primară S.A. „CET-Nord” a sprijinit Centrul Național de Transfuzie a Sângelui cu o sumă de 5,000 de lei pentru realizarea promptă și eficientă a Lunarului de promovare și recrutare a populației la donarea voluntară a sângelui.

Marcarea Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge constituie un factor semnificativ întru creșterea gradului de conștientizare a necesității donării de sânge și produse sanguine, iar donarea în sine constituie atât un gest salvator, cât și un semn de compasiune.

Aducem mulțumiri tuturor donatorilor și ne mândrim de oamenii implicați pe care îi avem în echipă. Vă îndemnăm cu încredere să Vă alăturați acestei campanii și să combatem împreună indiferența.

 

Diploma

 

3_Donator.jpg