S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

Locuitorii municipiului Bălți manifestă un interes sporit pentru modernizarea sistemului de încălzire

Locatarii din mai multe blocuri rezidențiale din cartierul 10 din municipiul Bălți și-au exprimat interesul pentru modernizarea sistemului de încălzire prin distribuția orizontală a agentului termic. În urma mai multor solicitări, echipa CET-Nord a continuat seria întâlnirilor informative, ținând cont de importanța acestor acțiuni și beneficiile conexe.

 În timpul discuțiilor constructive cu locatarii blocurilor de pe strada Suceava, reprezentanții CET-Nord au prezentat avantajele trecerii la distribuția orizontală a agentului termic și au oferit detalii privind procesul de implementare a proiectelor. Astfel, locuitorii municipiului Bălți au avut ocazia să înțeleagă mai bine importanța acestui sistem modern și eficient energetic, care asigură o reducere semnificativă a costurilor de întreținere și o creștere a confortului termic în locuințe.

De asemenea, s-a subliniat importanța contorizării individuale și a restabilirii serviciului de furnizare a apei calde menajere, fiind esențiale pentru creșterea calității vieții în comunitate. Echipa CET-Nord și-a reiterat disponibilitatea de a sprijini proprietarii și administratorii de blocuri locative în procesul de trecere la distribuția pe orizontală a agentului termic.

Încurajăm toți bălțenii să profite de această oportunitate, contribuind la modernizarea infrastructurii termice din Bălți și îmbunătățind astfel calitatea vieții în comunitate.

Mai multe informații referitor la modernizarea sistemului de încălzire intrabloc puteți găsi accesând link-ul: https://cet-nord.md/ro/horizontal-heat-distribution

Pentru informații suplimentare și asistență în implementarea acestui proces, vă rugăm să ne contactați la Call Centrul întreprinderii: 0231 91 000.

 
 
 
 
Consumatorii_5.jpg 
Consumatorii_6.jpg 
Consumatorii_7.jpg 
Consumatorii_8.jpg