societate pe acţiuni

Noi Vă încălzim inimile

call center

Copiii angajaților CET-NORD s-au bucurat de o seară plină de distracții, organizată de Sindicatele întreprinderii pe 31 mai.

Însoțiți de părinți, micuții au fost întâmpinați în sala sportivă a companiei cu mai multe surprize: dulciuri, seturi pentru arta plastică și mai ales – un program hazliu cu personajele îndrăgite din desene animate.

Copiii au dansat, s-au jucat și s-au împrietenit spre marea mulțumire a maturilor, ce-i supravegheau cu drag.

Sclipirea ochișorilor fericiți a inspirat Sindicatele să organizeze serbarea Zilei Copiilor ca o bună tradiție și pe viitor!

20190601 1

20190601 2

20190601 3

20190601 4

20190601 5

20190601 6

Cu ocazia serbării Zilei Copilului, efectivul SA „CET-NORD” a venit cu o modestă donație pentru discipolii școlii-internat speciale pentru copii cu deficiențe de vedere din mun. Bălți. Copiii au primit câte un tricou de la producătorii autohtoni de textile.

Reprezentanții SA „CET-NORD”  au fost oaspeții careului solemn „Ultimul Sunet” a instituției școlare, venind cu un cuvânt de felicitare copiilor și înmânând cadourile.

Un zâmbet sincer de copil face mai mult decât toate tezaurele lumii!

20190531 1

20190531 2

20190531 3

20190531 4

Centrala Electrică cu Termoficare din municipiul Bălți (SA CET-Nord) a organizat o vizită pentru 35 de elevi ai liceelor M.Eminescu și D.Cantemir.

20190527 1

Serghei Macarov, șeful secției tehnică de producere le-a povestit liceenilor cum funcționează centrala electrică cu termoficare, care sunt procesele și cum sunt administrate ele. În cadrul vizitei la punctul principal de control, Serghei Macarov a demonstrat și cum este administrat întreg sistemul de aprovizionare cu energie termică a municipiului Bălți.

20190527 220190527 320190527 4

„Ce înseamnă această întreprindere strategică pentru orașul nostru? Faptul că fără ea, cca 100 de mii de oameni sau 70% din locuitorii celui de-al doilea oraș din Moldova ca mărime nu ar avea căldură în casă”, a spus Marian Brînza, Directorul General interimar al SA CET Nord, în cadrul întâlnirii cu liceenii.

„Ce este cogenerarea? Este procesul cel mai modern de producere a energiei electrice ca produs principal, iar energia termică este produsul secundar, care apare la răcirea vaporilor când aceștia trec prin turbine. În anul 2013 s-a decis modernizarea Centralei și am obținut un credit de la BERD de 7 milioane de Euro, însoțit de un grant de 3 milioane de la Fondul Parteneriatului Europei de Est pentru Eficiență Energetică și Mediu (E5P). Din acești bani au fost instalate module de cogenerare echipate cu motoare termice cu funcționare pe gaze naturale. Asta a dus la o creștere a producției de energie electrică cu aproximativ 60%”, a mai adăugat Marian Brînza.

20190527 5

Vizita liceenilor la centrala electrică cu termoficare este parte a unei campanii de sensibilizare a opiniei publice cu privire la importanța eficienței energetice și utilizării raționale a resurselor naturale, desfășurate în municipiul Bălți, de către CET Nord.

La finalul vizitei, liceenii au fost îndemnați, după absolvire, să studieze domeniul energetic, pentru că sunt așteptați la CET Nord, care le poate oferi locuri de muncă bine plătite, la una dintre cele mai performante centrale electrice din țară: „Sunt încrezut că fiecare dintre voi are un potențial, care poate fi crescut și un talent, care poate fi descoperit și valorificat. Sper vizita de astăzi să vă inspire, și vă așteptăm peste câțiva ani pentru a face parte din echipa noastră”, a spus Marian Brînza.

20190527 6

Unele dintre obiectivele SA “CET- NORD” sunt creșterea constantă a calității serviciilor de termoficare, perseverență și în mod deosebit consumatori mulțumiți. Pentru atingerea acestor obiective se utilizează diverse soluții printre care schimbul de experiență și examinarea practicii europene la subiectul eficienței energetice.

O conferință internațională în domeniul energetic cu genericul: ”Căldură accesibilă, eficientă, și durabilă prin cogenerare. Perspective europene și lecții învățate” a avut loc pe 14 mai 2019, la București, România cu participarea specialiștilor și reprezentanților ai domeniului energetic din mai multe țări. La conferința dată a participat dl Marian Brînza, Director General interimar SA “CET- NORD” având posibilitatea de a discuta modernizarea soluțiilor privind încălzirea accesibilă, eficientă și sustenabilă a populației.

Dl Marian Brînza a declarat: «Principiile europene și studiile preluate în cadul conferinței vor servi la măsurile de aplicare a standardelor de calitate în mun.Bălți. Compania vede în consumator principala forță conducătoare din spatele activității desfășurate, iar confortul consumatorilor este un indicator vital de performanță».

12

SA “CET-NORD” – unul din cei mai importanți producători și furnizori de energie electrică și termică din țară și-a propus să deschidă ușile pentru a familiariza tânăra generație cu specificul de activitate a companiei pentru inspirarea continuării studiilor în domeniul termoenergetic.

Evenimentul va avea loc pe 27 mai 2019, începând cu ora 09.00.

Întreprinderea va întâmpina liceenii la una din cele mai importante întreprinderi din sistemul termoenergetic al Republicii Moldova – SA “CET-NORD”.

Pentru a participa la eveniment este necesar de înregistrat grupurile interesate până la data de 24 mai 2019, ora 17:00.

AGENDA EVENIMENTULUI

 

ORA

ACȚIUNI

RESPONSABIL

09.00-09.20

Înregistrare

R.Golodnîi , Specialist relații publice

09.20-10.20

Excursie informativă

S.Macarov, Șef secția tehnică de producere

10.20-10.30

Cuvânt de îndrumare

M.Brînza, Director General interimar

10.30-10.40

Înmânarea materialelor promoționale

R.Golodnîi , Specialist relații publice

10.40-11.00

Întrebări

 

Telefon de contact: 0231 53327 Rada Golodnîi, specialist relații publice

SA „CET-Nord” anunță concurs pentru selectarea unei companii pentru elaborarea Strategiei de comunicare a CET-Nord și pentru desfășurarea unei campanii de comunicare.
 
Relaţii de contact:            tel. (373 231) 53-327 / mob. 068099446
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.      

În scopul asigurării unei comunicări eficiente, SA „CET-Nord” a lansat Linia verde cu numărul de telefon 0231-91-000.

Astfel, orice consumator va fi consultat operativ și vom răspunde punctual la toate solicitările ce vizează activitatea companiei. Deasemenea vom fi recunoscători pentru demascarea unor fraude sau acte de corupție identificate în cadrul întreprinderii.

Recepţionarea apelurilor la Linia verde se face de luni până vineri, în intervalul orelor 08:00 –17:00.

Calitatea serviciilor SA „CET-Nord” este în continuă perfecționare în beneficiul fiecărui consumator.

Conducerea SA “CET-Nord”, în frunte cu Directorul General interimar Marian Brînza, a avut o întâlnire cu reprezentanții companiei China Energy Engineering Corporation, aflați într-o vizită de lucru în Republica Moldova.

1

Întrevederea a fost organizată de către conducerea Agenției Proprietății Publice și s-a axat pe un schimb de păreri din domeniul producerii energiei și a construcțiilor inginerești. Experiența experților chinezi este importantă, ea duce la efecte sociale benefice.

2

Directorul General interimar SA “CET-Nord” Marian Brînza a declarat că reprezentanții companiei chineze sunt interesați să investească în companiile din Moldova și au discutat despre tehnologia de producere la SA “CET-Nord”, precum și perspectivele unei cooperării în domeniul dezvoltării și aplicării noilor oportunități pe segmentul energetic.

3

Ne bucurăm că apar câte mai multe companii cu renume internațional, care sunt interesate să investească în Republica Moldova și anume, în domeniul energetic.

SA “CET-Nord” aduce spre cunoștința consumatorilor că, conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat temperatura medie a aerului exterior pentru luna ianuarie 2019 a constituit -3,3℃.  Pentru perioada analogică a anului 2018 temperatura medie a fost de -1,7 ℃. 

 Administrația SA “CET-Nord” 

În scopul remedierii eficiente a divergențelor și satisfacerii în termeni restrânși a pretențiilor colective, cu privire la prestarea serviciilor de termoficare invocate de către consumatori, SA “CET-Nord” solicită informarea neîntârziată despre apariția acestora, cu indicarea esenței problemei (problemelor) existente.

La rândul nostru, vom întreprinde măsuri prompte de examinare și soluționare a pretenției înaintate. După caz, specialiștii delegați vor participa la întâlniri explicative cu consumatorii serviciilor de termoficare.

Administrația SA “CET-Nord”