societate pe acţiuni

Noi Vă încălzim inimile

CALL CENTER 0 (231) 91-000
e-mail: office@cet-nord.md; phone: 0(231) 5-33-59; fax: 0(231) 2-35-74;

În procesul de pregătire către sezonul de încălzire SA „CET-Nord” informează gestionarii fondului locativ și locuitorii municipiului Bălți privind începerea lucrărilor de completare a rețelelor interne și de distribuție a caselor conectate la sistemul central de încălzire.

Pentru a evita inundarea în apartamente, vă rugăm să finisați toate lucrările în sistemele de încălzire interne a locuințelor!

CET-Nord invită gestionarii fondului locativ să depună cereri pentru modernizarea rețelelor interne din blocuri, inclusiv izolarea termică a blocurilor locative, cu participarea financiară a locatarilor. La rândul său, conducerea CET-Nord va căuta posibilități de cofinanțare pentru lucrările menționate, de la Agenția pentru Eficiență Energetică, Autoritatea publică locală (APL) sau din surse externe, pentru a sprijini investițiile locatarilor.

Citește mai mult:„Încălzirea autonomă centralizată” de la CET-Nord – o soluție modernă și eficientă pentru Bălți!

Copiii angajaților CET-NORD s-au bucurat de o seară plină de distracții, organizată de Sindicatele întreprinderii pe 31 mai.

Însoțiți de părinți, micuții au fost întâmpinați în sala sportivă a companiei cu mai multe surprize: dulciuri, seturi pentru arta plastică și mai ales – un program hazliu cu personajele îndrăgite din desene animate.

Copiii au dansat, s-au jucat și s-au împrietenit spre marea mulțumire a maturilor, ce-i supravegheau cu drag.

Sclipirea ochișorilor fericiți a inspirat Sindicatele să organizeze serbarea Zilei Copiilor ca o bună tradiție și pe viitor!

20190601 1

20190601 2

20190601 3

20190601 4

20190601 5

20190601 6

Cu ocazia serbării Zilei Copilului, efectivul SA „CET-NORD” a venit cu o modestă donație pentru discipolii școlii-internat speciale pentru copii cu deficiențe de vedere din mun. Bălți. Copiii au primit câte un tricou de la producătorii autohtoni de textile.

Reprezentanții SA „CET-NORD”  au fost oaspeții careului solemn „Ultimul Sunet” a instituției școlare, venind cu un cuvânt de felicitare copiilor și înmânând cadourile.

Un zâmbet sincer de copil face mai mult decât toate tezaurele lumii!

20190531 1

20190531 2

20190531 3

20190531 4

Centrala Electrică cu Termoficare din municipiul Bălți (SA CET-Nord) a organizat o vizită pentru 35 de elevi ai liceelor M.Eminescu și D.Cantemir.

20190527 1

Serghei Macarov, șeful secției tehnică de producere le-a povestit liceenilor cum funcționează centrala electrică cu termoficare, care sunt procesele și cum sunt administrate ele. În cadrul vizitei la punctul principal de control, Serghei Macarov a demonstrat și cum este administrat întreg sistemul de aprovizionare cu energie termică a municipiului Bălți.

20190527 220190527 320190527 4

„Ce înseamnă această întreprindere strategică pentru orașul nostru? Faptul că fără ea, cca 100 de mii de oameni sau 70% din locuitorii celui de-al doilea oraș din Moldova ca mărime nu ar avea căldură în casă”, a spus Marian Brînza, Directorul General interimar al SA CET Nord, în cadrul întâlnirii cu liceenii.

„Ce este cogenerarea? Este procesul cel mai modern de producere a energiei electrice ca produs principal, iar energia termică este produsul secundar, care apare la răcirea vaporilor când aceștia trec prin turbine. În anul 2013 s-a decis modernizarea Centralei și am obținut un credit de la BERD de 7 milioane de Euro, însoțit de un grant de 3 milioane de la Fondul Parteneriatului Europei de Est pentru Eficiență Energetică și Mediu (E5P). Din acești bani au fost instalate module de cogenerare echipate cu motoare termice cu funcționare pe gaze naturale. Asta a dus la o creștere a producției de energie electrică cu aproximativ 60%”, a mai adăugat Marian Brînza.

20190527 5

Vizita liceenilor la centrala electrică cu termoficare este parte a unei campanii de sensibilizare a opiniei publice cu privire la importanța eficienței energetice și utilizării raționale a resurselor naturale, desfășurate în municipiul Bălți, de către CET Nord.

La finalul vizitei, liceenii au fost îndemnați, după absolvire, să studieze domeniul energetic, pentru că sunt așteptați la CET Nord, care le poate oferi locuri de muncă bine plătite, la una dintre cele mai performante centrale electrice din țară: „Sunt încrezut că fiecare dintre voi are un potențial, care poate fi crescut și un talent, care poate fi descoperit și valorificat. Sper vizita de astăzi să vă inspire, și vă așteptăm peste câțiva ani pentru a face parte din echipa noastră”, a spus Marian Brînza.

20190527 6

Unele dintre obiectivele SA “CET- NORD” sunt creșterea constantă a calității serviciilor de termoficare, perseverență și în mod deosebit consumatori mulțumiți. Pentru atingerea acestor obiective se utilizează diverse soluții printre care schimbul de experiență și examinarea practicii europene la subiectul eficienței energetice.

O conferință internațională în domeniul energetic cu genericul: ”Căldură accesibilă, eficientă, și durabilă prin cogenerare. Perspective europene și lecții învățate” a avut loc pe 14 mai 2019, la București, România cu participarea specialiștilor și reprezentanților ai domeniului energetic din mai multe țări. La conferința dată a participat dl Marian Brînza, Director General interimar SA “CET- NORD” având posibilitatea de a discuta modernizarea soluțiilor privind încălzirea accesibilă, eficientă și sustenabilă a populației.

Dl Marian Brînza a declarat: «Principiile europene și studiile preluate în cadul conferinței vor servi la măsurile de aplicare a standardelor de calitate în mun.Bălți. Compania vede în consumator principala forță conducătoare din spatele activității desfășurate, iar confortul consumatorilor este un indicator vital de performanță».

12

SA “CET-NORD” – unul din cei mai importanți producători și furnizori de energie electrică și termică din țară și-a propus să deschidă ușile pentru a familiariza tânăra generație cu specificul de activitate a companiei pentru inspirarea continuării studiilor în domeniul termoenergetic.

Evenimentul va avea loc pe 27 mai 2019, începând cu ora 09.00.

Întreprinderea va întâmpina liceenii la una din cele mai importante întreprinderi din sistemul termoenergetic al Republicii Moldova – SA “CET-NORD”.

Pentru a participa la eveniment este necesar de înregistrat grupurile interesate până la data de 24 mai 2019, ora 17:00.

AGENDA EVENIMENTULUI

 

ORA

ACȚIUNI

RESPONSABIL

09.00-09.20

Înregistrare

R.Golodnîi , Specialist relații publice

09.20-10.20

Excursie informativă

S.Macarov, Șef secția tehnică de producere

10.20-10.30

Cuvânt de îndrumare

M.Brînza, Director General interimar

10.30-10.40

Înmânarea materialelor promoționale

R.Golodnîi , Specialist relații publice

10.40-11.00

Întrebări

 

Telefon de contact: 0231 53327 Rada Golodnîi, specialist relații publice

SA „CET-Nord” anunță concurs pentru selectarea unei companii pentru elaborarea Strategiei de comunicare a CET-Nord și pentru desfășurarea unei campanii de comunicare.
 
Relaţii de contact:            tel. (373 231) 53-327 / mob. 068099446
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.